Your search results

Overview

  • Updated On:
  • september 21, 2021
  • 84 m2
  • 3 Værelser

H.N. Clausens Gade 11, 4.4, Århus C

13.495 kr
H.N. CLausens Gade 11, 4.4, 8000 Århus C,

Adresse

Adr.: H.N. CLausens Gade 11, 4.4, 8000 Århus C
By:
Landsdel:
Postnummer: 8000
Land: Denmark
Åben i Google Maps

Beskrivelse

CHOKOLADE FABRIKKEN – Nabo til Bruuns og Banegården

Her får du en skøn 3 værelses lejlighed, hvor der både i stuen og soveværelset, er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Endvidere er der sat en væg op, så du har et dejligt ekstra rum, der vil være optimalt til kontor eller gæsteværelse.

De 30 indbydende lejligheder på H.N Clausens Gade er beliggende i en gammel charmerede chokoladefabrik, som er totalrenoveret med bygningens historie i tankerne. Byggeriet der stod færdigt i 2017, er blevet indstillet til ”Årets renover pris 2018”. Det perfekte mix af moderne lejligheder men fyldt med charmen og sjælen fra fortiden. I lejlighederne er der højt til loftet og store vinduespartier, hvilket giver et dejligt lysindfald samt funkispræg, som det åbne atrium i midten af bygningen ligeledes bidrager til.

Der er etableret en stor fælles tagterrasse på 240 m2 med en unik udsigt til havnen, vandet og midtbyen, så der er rig mulighed for at nyde solen.

Bygningen er beliggende på det attraktive Frederiksbjerg tæt på M.P. Bruunsgade og Jægergårdsgade, hvor der er en lang række af specialbutikker, restauranter, caféer og der er mindre end ét minuts gang til byens største shopping center Bruuns Galleri.

Desuden indebærer området ro og grønne åndehuller, da gader med ældre charmerende bygninger og Skanseparken er inden for kort afstand. Desuden er der ikke langt til Marselisborg Havn og Tangkrogen, hvor kysten kan nydes hele året rundt. Fra hoveddøren er der mindre end fem minutter til Aarhus Hovedbanegård, så der er nem og hurtig adgang til offentlig transport, både i form af bybusser, regionalbusser, tog samt Aarhus Letbane. En perle midt i centrum.

 

Detaljer om udlejning

ID: 34641
Månedlig leje: 13.495 kr
Størrelse: 84 m2
Værelser: 3
Depositum: 40.485 kr.
A conto vand: 300,00 kr/md
A conto varme: 400,00 kr/md
Indflytningsdato: 01-11-2022
Husdyr tilladt: Nej

Detaljer om bolig

Altan
Delevenlig
Elevator
Seniorvenlig
Terrasse

Beregn boligstøtte

Beregningen er vejledende og forudsætter en bolig på maks. 65m2 samt kun en voksen beboer uden børn. Læs mere her.

Mia Winther Jørgensen

Udlejningskonsulent

Mia Winther Jørgensen

Udlejningskonsulent

Send en besked

Book en fremvisning
Ring til 96460252

Kort

Plantegning

Sammenlign boliger

Mia Winther Jørgensen