Your search results

Når du flytter ind

Tidspunkt for indflytning

Du har ret til, at få udleveret din nøgle kl. 12, den første hverdag efter overtagelsesdatoen. Såfremt overtagelsesdatoen falder i en weekend eller på en helligdag, vil det derfor først være mulig at få nøgler til lejligheden først kommende hverdag.

Udlevering af nøgler

For at få udleveret nøgler til lejligheder i Odense, skal du kontakte vores vicevært Jørgen Vejsholt på tlf. 30 18 03 47 mellem kl. 17-18 på hverdage for at aftale en tid.

For at få udleveret nøgler til lejligheder i Aarhus og Randers, skal du kontakte vores vicevært Niels Andersen på tlf. 30 18 03 45 mellem kl. 7-15 på hverdage for at aftale en tid.

For at få udleveret nøgler i resten af landet, vil du modtage en mail med dato og tidspunkt for indflytnings syn ca 1 uge inden indflytning. Du behøver altså ikke selv foretage dig yderligere før du hører fra os. 

Indflytningssyn

Når man får udleveret nøgler til lejligheden, skal der laves et indflytningssyn. Her gennemgås lejligheden sammen med viceværten for at tjekke om lejligheden er, som det er aftalt i lejekontrakten, ny istandsat.

Fejl og mangler

Skulle du opdage evt. fejl og mangler i lejligheden efter indflytningssynet, har du 14 dage til at lave en fejl og mangelliste. Denne liste skal sendes til kontoret i Aalborg. Den bedste måde er, at lave et tekst dokument, hvor punkterne skrives og så sættes billeder ind ved siden af. Herefter laves det til en PDF fil som sendes til ungbo@ungbodanmark.dk.

Udbedring af fejl og mangler sker snarest muligt efter modtagelsen af listen. Det er ikke alle punkter som bliver lavet. De punkter som ikke bliver lavet, hæfter man ikke for ved fraflytningen.

Rundvisning

Efter indflytningssynet får man en kort rundvisning af ejendommen og dets faciliteter

Kontakt os

Sammenlign boliger